Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos Mikrobageriet i ny & næ (Drastrup Holding, Viborg ApS)
Generelle oplysninger

Mikrobageriet i ny & næ (Drastrup Holding, Viborg ApS)
Industrivej 8
7470 Karup J
CVR nr.: 28980345
Telefon: 28918105
Email: ad@annettedk

Priser:

Hos Mikrobageriet i ny & næ (Drastrup Holding, Viborg ApS) er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter.

Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling:

Mikrobageriet i ny & næ (Drastrup Holding, Viborg ApS) modtager betaling med MobilePay, Bankoverførsel og kontant ved afhentning af varer og ved kursus start.

Ordre der skal sendes, sendes først efter at betalingen er modtaget.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering af råvarer og redskaber:

Mikrobageriet i ny & næ (Drastrup Holding, Viborg ApS) tistræber sig at sende indenfor max 2 arbejdsdage.

Vi sender til hele Danmark via DAO og fragtprisen er 65 kr. Forsendelsen vil blive leveret til nærmeste DAO-pakkeshop.

Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

OBS: Hvis der ikke er plads på nærmeste udleveringsstedet, kan fspeditøren vælge at flytte din pakke til næst nærmeste udleveringssted, hvilket du vil får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 3-5 hverdage efter bestillingen.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven på redskaber (gælder ikke råvarer). Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Mikrobageriet i ny & næ (Drastrup Holding, Viborg ApS) vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
Mikrobageriet i ny & næ (Drastrup Holding, Viborg ApS)
Industrivej 8
7470 Karup J
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion:

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bank konto oplysninger, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret:

Der gives 14 dages fuld returret på råvarer og redskaber købt i vores webshop.

Køb af online kurser eller billet til kurser er i henhold til – “Lov om visse forbrugsaftaler – §17 stk. 2 og §9 stk. 2 nr. 2a” – ikke omfattet af fortrydelsesret. Såfremt et kursus aflyses refunderes billetten naturligvis, og beløbet bliver automatisk tilbageført til det fortrukne konto nr.. Bliver du forhindret i at deltage på den valgt dato, kan din deltagelse flyttes til en anden dato, så fremtil det medeles senest 14 dage før kursus start.

I følge købeloven er der desværre ikke fortrydelsesret på digitale produkter der tages i brug.

Perioden regnes fra den dag hvor du modtager ordren.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Returnering:

Du skal sende din ordre på råvarer og redskaber retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Råvarer må ikke åbnes.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling:

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Afhentning i butik:

På vores webshop er det muligt at vælge at afhente vores produkter i vores butik. På denne måde er det muligt at reservere en vare online, for derefter at afhente varen fysisk i vores butik. Da varen afhentes i vores butik, så gælder samme vilkår, som når du handler fysisk i vores butik.

Rettigheder:

Alle rettigheder til workshops, kurser, events og digitale produkter tilhører Mikrobageriet i ny & næ (Drastrup Holding, Viborg ApS).
Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.
Dit digitale produkt er personligt, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt. Det gælder både for indholdet af vores online produkter, downloadede produkter, livehold, workshop og kurser.

Persondatapolitik:

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Mikrobageriet i ny & næ (Drastrup Holding, Viborg ApS). Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk