Kom og lær at bage lækkert og luftigt surdejshvedebrød.
Det her kursus er et HANDS ON brødkursus.
Datoer og tider:
- 26. april kl 12-16
Pris: 1.000 kr. pr. person (10% rabat hvis du køber minimum 2 pladser)
Jeg har selv bagt med surdej siden 2015 i mit eget lille køkken i en helt almindelig hjemmeovn med succes. Her fra september 2022 bager jeg nu også surdejsbrød i mit lille Mikrobageri “i ny & næ”.
Det her brødkursus er et HANDS ON kursus, så du skal selv arbejde med dejen gennem alle faserne. Underveje vil det hele blive krydret med teori, tips og tricks, så dit bagværk fremover vil lykkes hver gang.
På dette surdejsbrødkursus skal bl.a. tale om:
- Mel
- Ælteteknikker
- Temperature
- Foldeteknikker
- Hvordan vi snitter brødene
- Bagning
- Opbevaring
- Hvordan vi laver en ny surdej og hvordan vi plejer og holder liv i vores surdej.
Vi kommer også omkring hvordan du kan bruge grundopskriften til at lave din egen surdejs pizzabunde, focaccias med surdej, ciabatta mv.
Det får du med hjem:
- Hævekurv til en værdi af 125,-
- Hvedebrødsdej som du skal bage næste dag.
- Friskbagt hvedesurdejsbrød.
- En lille bøtte nyopfrisket surdej.
- En bøtte med din egen dej som kan blive til fx. morgenboller
- Opskriftshæfte
- Mit navn er Annette Drastrup – jeg er uddannet chocolatier, surdejsnørd og underviser.
- Kurset vil finde sted i mit nye kursuskøkken på Industrivej 8, 7470 Karup J
- På kurset vil der max være 8 pers., så der er rig mulighed for at stille spørgsmål og få god vejledning.
- Forplejning: der vil være kolde og varme drikke hele kurset gennem og nybagt brød midtvejs.
- Varighed: ca. 4 timer.