Datoer og tider:
- 8. marts kl 10-14
Pris: 800,- (10% rabat hvis man booker mere end én plads.)
Lær at tøjre den helt igennem fantastiske råvare: CHOKOLADE
På dette kursus lærer du at temperere chokolade. Jeg vil fortælle om de forskellige måder man kan temperere sin chokolade på og demonstrere den mest brugte i det private køkken.
Og så skal du selv til at temperere en omgang chokolade. Af den chokolade skal du lave dine egne stykker dyppe konfekt og en omgang fyldte chokolader.
Jeg vil demonstrere hvordan du får smukke ensartede chokolader uanset om det er dyppe konfekt eller fyldte chokolader.
Jeg vil kort fortælle om fyld i den lette, men velsmagende kategori.
Det fyld vi vil bruge på dette kursus er lavet på forhånd, da tiden skal gå på at blive helt dus med chokoladen.
Kurset vil også rumme en guide i at fejlfinde.. fx. hvorfor vil mine chokolader ikke slippe formen, hvorfor bliver de grå mv.
Er der tid til overs vil jeg vise et par lette dekorationsteknikker med wauw-effekt.
Med hjem får du:
- 30-45 stykker chokolade.
- Hæfte med teori, men også med opskrifter og lette deko teknikker.
Opsummering af kurset:
- Lære at temperere chokolade, støbe tynde ensartede skaller, flot jævn bunde mv.
- Grundlæggende viden om chokolade og hvorfor man tempererer.
- Ideer og oversigt over lette typer af fyld.
- Fejlfinding – hvad gik der galt med min temperering.
- Mit navn er Annette Drastrup – jeg er uddannet chocolatier og underviser.
- Kurset vil finde sted i mit nye kursuskøkken på Industrivej 8, 7470 Karup J
- På kurset vil der max være 8 pers., så der er rig mulighed for at stille spørgsmål og få god vejledning.
- Forplejning: der vil være kolde og varme drikke.
- Varighed: ca. 4 timer.